Accountant + Belastingadviseur

Solliciteer direct

Werken bij Fleuren

Star

Wat zeggen je toekomstige collega's?

face that belongs to testimonial

"Fleuren Accountants + Belastingadviseurs is een fijn, klein kantoor met een groot saamhorigheidsgevoel, zonder poespas (lees: onnodig ingewikkeld gedoe), zonder ‘hokjes’, maar met een nuchtere ‘hard-werken-mentaliteit’, waar je collega’s graag voor elkaar klaarstaan en waar de persoonlijke touch met je klanten je werk nóg leuker maakt."

Ingrid Beyer
Assistent-Accountant

face that belongs to testimonial

"Wij zetten als team alles op alles voor onze klanten. De sterke verbinding en het laagdrempelig contact, geven mij het gevoel van samenhorigheid met onze klanten. "

Sanne van Leunen-Bennenbroek
Assistent-Accountant

face that belongs to testimonial

"De werkzaamheden, de saamhorigheid en ook de flexibiliteit binnen Fleuren Accountants + Belastingadviseurs is een groot PLUSpunt. Er zit geen aanvraagtermijn op verlofdagen en mocht het nodig zijn, kunnen zelfs deadlines verschoven worden. Daarnaast kan je zelf een invulling geven aan het tijdstip waarop je je werkdag start."

Lieke van Boxmeer
Assistent-Accountant

Kijkje achter de
schermen

Star

Onze belofte aan jou:

Dit kan je verwachten:

 • Bedien je eigen klanten

 • 24-40 uur, jij bepaalt jouw werktijden

 • Tal van doorgroei-mogelijkheden

 • Veel flexibiliteit (werken en verlof wanneer jij maar wil)

Onze
historie

 • 1 mei 2010

  Twan Fleuren, Accountant + Adviseur + Agrarisch specialist, start Fleuren Accountants‎ + Belastingadviseurs in Eindhoven.

 • 1 januari 2012

  Twan gaat naar het kantoorpand aan het Piet van Thielplein 44 in Beek en Donk en werkneemster Ingrid Beyer komt in dienst en ruim een maand later komt ook Anique Gommans. Ingrid en Anique zijn beide nog altijd werkzaam bij Fleuren Accountants + Belastingadviseurs.

 • 1 september 2017

  Frank Fleuren, broer van Twan, Registeraccountant + Belastingaccountant, komt Fleuren Accountants + Belastingadviseurs versterken.

 • 1 juli 2020

  Inmiddels is Fleuren Accountants + Belastingadviseurs uitgebreid en verhuist daarom van het kantoor aan het Piet van Thielplein naar de Koppelstraat. Twan en Frank kopen het ‘Rabobank gebouw’, maken er Ondernemerscentrum De Koppel van, en betrekken de kantoorruimte op de begane grond waar zij nu nog steeds gevestigd zijn.

 • 1 november 2022

  Fleuren Accountants + Belastingadviseurs bestaat inmiddels 12,5 jaar; er wordt een groot feest gegeven om dit jubileum te vieren.

 • 1 mei 2024

  Inmiddels heeft Fleuren Accountants + Belastingadviseurs een mooi 11-tal aan medewerkers in dienst maar is nog op zoek naar versterking. Kom jij dit mooie en leuke team aanvullen? Wij zijn op zoek naar jou!

Jouw profiel

Pas jij in dit plaatje?

Star
Salary Graph

Hoe zit het met je
loon?

Voor niets gaat de zon op, je kunt rekenen op een loon tussen de €4.500 en € 7.000 bruto per maand. Dit is afhankelijk van je ervaring en opleiding.

De arbeidsvoorwaarden

Naast een goed salaris kun je rekenen op:

Keertje
kennismaken,
koffie?

Wat kun je
verwachten?

 • Je laat je gegevens achter

  Tadaa! Je hebt de eerste stap gezet. Laat ons weten wie je bent en hoe we je kunnen bereiken. Geen zorgen, we zullen je niet spammen!

 • Kennismaking

  Het is tijd voor een praatje! We willen alles over je weten - je superkrachten, je geheime talenten, en natuurlijk, wat je hoopt te bereiken.

 • Handtekening

  Als we allebei denken dat we een dynamisch duo kunnen zijn, is het tijd om het officieel te maken. Pak je favoriete pen en zet je handtekening op de stippellijn!

 • Aan de slag!

  En we zijn vertrokken! Zet je schrap voor een geweldig avontuur. We kunnen niet wachten om te zien wat we samen kunnen bereiken!

Star

Laten we praten!

Enthousiast?
Laat snel je
gegevens
achter.

Ready. Set. Explore.